Sungurlu´da bayram bilançosu: 9 kaza, 26 yaralı

Çorum´un Sungurlu ilçesinde kurban bayramında meydana gelen 9 ayrı trafik kazasında 1´i ağır olmak üzere toplam 26 kişi yaralandı.

SPOR 28.09.2015 16:35:58 0
Sungurlu´da bayram bilançosu: 9 kaza, 26 yaralı

 

Edinilen bilgilere göre, Yahya Aydoğmuş (44) yönetimindeki 19 SB 199 plakalı otomobili ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi´nde seyir halindeyken karşıdan karşıya geçen Feride Korkmaz (26), Hüseyin Korkmaz (32), Egehan Korkmaz (5) ve Elif Zeynep Korkmaz (1)´e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yayalar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI
Diğer kazada ise Seyfullah Kulaksız (37) yönetimindeki 06 ATC 14 plakalı otomobili ile Alparslan Türkeş Caddesi´nde seyir halinde iken yaya olarak önüne çıkan Hilal Nur Fındık (11)´e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yaya ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TOKİ KAVŞAĞINDA ÇARPIŞTILAR
Bir diğer kaza ise Akçay Mahallesi TOKİ kavşağında meydana geldi. Ömer Kıyak (27) yönetimindeki 19 SD 210 plakalı otomobil, Abdulkadir Yayangil yönetimindeki 06 EAL 20 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan İlyas Begik (17) yaralandı. Yaralı olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI
Sunguroğlu Mahallesi 5. caddede meydana gelen kazada ise 4 kişi yaralandı. Bilal Çırakoğlu (35) yönetimindeki otomobil, Hasan Hüseyin Özeren (62) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki otomobil sürücüsü ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Güllü Çırakoğlu (29) ve Zeliha Nur Çırakoğlu (12) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TRAKTÖRÜ BİNMEK İSTERKEN TEKERİN ALTINDA KALDI
İlçeye bağlı Aşağıfındıklı Köyü´nde traktörün römorkuna binmeye çalışan K.K. (14) dengesini kaybederek düştü. Arka tekerin altında kalan K.K. Sungurlu Devlet Hastanesi´nde yapılan ilk müdahalenin ardından da Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
Alaca-Sungurlu Karayolu Salman Köyü mevkiinde meydana gelen bir başka trafik kazasında ise Alaca´dan Sungurlu istikametine giden N.Ö.(25) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan C.Ö.(59), N.N.B.(22) ve H.Ö.(23) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAMYONETİ YOLUN SAĞINA DEVİRDİ
Kaza ilçeye bağlı Terzili Köyü´nde meydana geldi. Terzili Köyü´nden Sungurlu istikametine seyir halinde olan M.B.(41) yönetimindeki kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağına devrildi. Kazada kamyonet sürücüsü ile kamyonette yolcu olarak bulunan H.B.(17), F.B.(17) ve A.B.(13) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOMOBİL BANKETE ÇARPARAK DEVRİLDİ
Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 17. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Sungurlu istikametinden Kırıkkale istikametine giden Z.G.(24) yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan bankete çarparak devrildi. Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan S.G.( 44), S.G. (43), D.G.(16), M.E.G.(10) ve E.İ.G.(5) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOMOBİL KAVŞAKTAN DÖNMEYE ÇALIŞAN TRAKTÖRE ÇARPTI
Kaza Sungurlu-Çorum karayolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Çorum istikametinden Sungurlu istikametine giden S.S.(31) yönetimindeki otomobil, Arifegazili kavşağından dönmeye çalışan K.O.(70) yönetimindeki traktöre çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan G.D.S. (29) yaralandı. Yaralı olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 


Marketlerde etiket değişimi bitecek! Ambalaj üzerine tavsiye fiyatı geliyor!

Bursa'da ilçe belediye başkanları Vali Demirtaş'ı ziyaret etti

Kurşunlu sahilinde bir ceset bulundu, kayıp mürettebata ait olduğu tahmin ediliyor

Osmangazi’de metruk bina yıkımları hız kazandı

Milli takımın yarısı İnegöl’den

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor farkı

7 terörist MİT ve Hudut Kartalları operasyonuyla yakalandı!

Bursa'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı ertelendi

Son dakika! Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

Bursa’da U-17 maçında kavga! Antrenörün dili boğazına kaçtı

Emniyet şeridi ihlali yapana tam 6 bin 440 TL ceza!

İnegöl arıcılığında yeni dönem başladı

Bursa'da market çalışanını öldüren şahıs tutuklandı

Bursa'da ayı köye indi! Yiyecek bulamayınca çöplere daldı

Enerji Bakanı Bayraktar'dan yaz saati uygulamasına net mesaj

Kıskaç-13 ile 13 eski askeri öğrenci yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan Sibergöz-34 operasyonu

Bursa'da çocuklar Nil Karaibrahimgil ile eğlendi

Başkan Oktay Yılmaz: "Bursa için elbirliğiyle çalışacağız"

Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da

İnegöl'de 23 Nisan ruhu yaşandı

İnegöl'de yan bakma nedeniyle sopalı ve bıçaklı kavga

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşyalar bulundu

Konut fiyatları Şubat’ta yıllık yüzde 58,3 arttı

Cezaevindeki hükümlüler üretti, fuardaki ürünler yoğun ilgi gördü

Motorin fiyatına gece yarısı indirim: 1,17 kuruş azalma bekleniyor

Yaylada kadın cesedi bulunmasına ilişkin bir kişi tutuklandı

Bursa'da alkollü sürücü kazaya neden oldu! 3 araç hasar gördü, vatandaş kıl payı kurtuldu

Yükleniyor