KORKU FİLMİ CİNAYETİ YARGIDA

ÖLDÜRDÜĞÜ ARKADAŞINI PARÇALARA AYIRIP CESEDİ ÇÖP KONTEYNERLERİNE ATTI

GÜNDEM 7.06.2017 15:41:07 0
/kanal16haber.com/2017-6/7/154415836b.mp4
KORKU FİLMİ CİNAYETİ YARGIDA

 

Bursa´da geçtiğimiz yıl Aralık ayında 35 yaşındaki arkadaşı Hüseyin Altı´yı Bıçaklayarak öldürdükten sonra, parçalara ayırdığı cesedi çöp konteynerlerine atan, 43 yaşındaki Akif Tamtürk´ün iddianamesi tamamlandı.Korku filmini aratmayan cinayetin tüm ayrıntılarıyla yer aldığı iddianamede zanlı Akif Tamtürk, arkadaşının kendisine kız bulması için verdiği parayı yediğini, bunun üzerine çıkan kavgada Hüseyin Altı´yı ekmek bıçağıyla öldürerek cesedini banyoda 7 parçaya ayırarak poşetlediğini ve poşetleri Bursa´nın çeşitli yerlerindeki çöp konteynerlerına attığını itiraf etti.Cesedi parçalarken izlediği belgesellerden aklında kalanları uyguladığını belirten zanlı,  önümüzdeki günlerde?Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme´ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi´nde hakim karşısına çıkacak.Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, geçen yıl aralık ayında yaklaşık 10 aydır kayıp olan Hüseyin Altı´nın (35) arkadaşı Akif Tamtürk (43) tarafından öldürülüp parçalandığını ortaya çıkardı. Altı´nın telefon kayıtlarını inceleyen ekipler, en son arkadaşı Akif Tamtürk ile irtibata geçtiğini tespit etti. Gözaltına alınan ve sorgusunda cinayeti kabul eden şüpheli tutuklandı.Cumhuriyet Savcısı şüpheli hakkındaki iddianameyi tamamladı. ?Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme´ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan Tamtürk, önümüzdeki günlerde müebbet talebiyle Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi´nde hakim karşısına çıkacak.

İddianamede kan donduran ifadeler
Öte yandan şüphelinin emniyet ve poliste verdiği ifadeler iddianamede yer aldı. Şüpheli olayı şöyle anlattı:
?Hüseyin ile aynı iş yerinde 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bekar olan Hüseyin Altı benden kız bulmamı istedi. Ona kız bulabileceğimi, Üsküp´te bir kız olduğunu ama masraflı olacağını söyledim. Ondan ara ara toplam 44 bin TL´sini aldım. Bu aldığım parayla kendisine kız aramadım ve parayı gece eğlencelerinde harcadım. 26 Mart günü Gökdere Metro İstasyonu´ndan inen Hüseyin Altı, saat 14.40 civarında Selimzade Mahallesi´nde bulunan evime geldi. Hüseyin Altı bana ´Kız meselesi çok uzadı´ dedi. Ben de parayı harcadığımı, kız aramadığımı söyledim. Bunun üzerine sinirlenen Hüseyin Altı, küfür edip, bana yumruk attı. Ben de ona yumruk attım ve yere düştü. Bunun üzerine mutfaktan ekmek bıçağını aldım ve evin salonunda bir boğuşma oldu. Önce sol karın boşluğundan sonra da değişik yerlerinden defalarca bıçakladım.?

?Parçalara ayırdım?
Öldüğünü anlayınca cesedi banyoya götürdüğünü anlatan Taktürk, ?İlk önce diz kapaklarının oradaki eklem yerlerini keserek ayak kısımlarını parçaladım. Daha sonra kasıklardan bacaklarını keserek ayırdım.Bu şekilde 4 parçayı ayrı ayrı poşetlere koydum. Kollarının omuz kısımlarından keserek onları da iki ayrı poşete koydum. Kafasını da koyarak toplam 7 poşet yaptım. Pazar arabasına 3 torba koyarak sokaktaki çöp konteynerine kıyafetleri olan poşeti attım. Hipodrom minibüslerine binerek, Demirtaş istikametine doğru çevre yoluna yakın yerde indim. Otlarla kaplı yerlere poşetleri attım. Eve geldim ve diğer 4 adet poşeti de aldım. Vatan Mahallesi tarafına yaya olarak pazar arabasıyla götürüp, çöp konteynerlerine attım. Daha sonra eve gelerek salonu ve banyoyu yıkadım. Salondaki halıyı halı yıkamacıda yıkattırdım" dedi.

?Bu bölgelerin kolay parçalanacağını belgesellerde izlemiştim?
Bu parçalama işini merakından dolayı belgesellerde izlediğini belirten şüpheli, ?Bu bölgelerin kolay parçalanabileceğini biliyordum. Ama bu belgeselleri neden izlediğimi bilmiyorum. Ölen şahsın iç organlarını da aynı parçaladığım halleriyle poşetle koydum. Olayda kimse bana yardım etmedi. Pişmanım? diye konuştu.Öte yandan şüphelinin tutukluluğuna devam incelemesi sırasında Sulh Ceza Mahkemesi´ndeki itiraflarından döndüğü ve suçlamayı kabul etmediği iddianamede yer aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda ölen şahsın cesedi bulunamadı


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor