2018 İÇİN HAZIRLANAN TASARIMLAR MODEF EXPO´DA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

İnegöl mobilyasının dünyaya açılan penceresi olan ?MODEF EXPO?, bu yıl 17 Ekim 2017 tarihinde kapılarını açacak. 22 Ekim´e kadar sürecek olan ve dünyanın farklı ülkelerinden binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuarda, İnegöl´deki mobilya firmalarının öz

GÜNDEM 3.10.2017 18:03:29 0
/kanal16haber.com/2017-10/3/180734986b.mp4
2018 İÇİN HAZIRLANAN TASARIMLAR  MODEF EXPO´DA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Her geçen yıl daha kapsamlı ve yoğun katılımcı sağlayan MODEF EXPO, bu yıl 17 22 Ekim tarihleri arasında dünyanın farklı ülkelerinden gelecek olan ziyaretçilerini ağırlayacak. Türk mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl´deki mobilyacıları, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcılar ile buluşturacak fuarda bu yıl birbirinden güzel tasarımlar ön planda olacak. 20 bin dolayında ziyaretçi gelmesi beklenen fuara, İnegöl mobilya sektörün önde gelen mobilya firmaları katılıyor.

Yaklaşan fuar öncesinde İnegöl Uluslararası Fuar Merkezi´nde basın toplantısı düzenleyen MODEF Fuarcılık Şirketi Başkanı Yavuz Uğurdağ ?Türkiye´nin modası İnegöl Mobilyası? sloganı ile yola çıktıklarını söyledi. Şirketin Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Yavuz Uğurdağ, ?Fuara katılacak 180 İnegöllü mobilya firmamız, 2018 yılı için hazırladıkları birbirinden özel tasarımlarını sunacaklar. Firmalarımız bu yıl çok iddialı ürünler tasarlayıp ürettiler. Her biri çok özel olan yeni sezon ürünler, sağlamlıkları ve fiyat avantajları ile dikkatleri üzerine çekecekler? dedi.

Yavuz Uğurdağ, 27 bin 100 metrekare kapalı ve portatif alanda düzenlenecek fuara 38 ülkeden 20 bin ziyaretçinin gelmesini hedeflediklerini de söyledi. Uğurdağ, fuar için bütün hazırlıklarını tamamladıklarını da belirterek, ?Dünyanın farklı ülkelerinden 500 dolayında ziyaretçilerimizin uçak biletlerini ve konaklamalarını karşılıyoruz. Bunlar çok ciddi ve büyük firmalar. Daha önceki müşterilerimize de ulaşıp davetler yaptık. Gazete ve televizyon reklamlarımız da bu hafta itibari ile başladı. Bu yıl 1500´e yakın yurtdışı alım heyetinin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Yıllardır fuarımızı ziyaret eden yurtiçi firmalarımız da var. Profesyonel ziyaretçilerimizin de üst düzey katılım göstermelerini bekliyoruz? şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL MOBİLYASININ DÜNYAYA AÇILAN KAPISI

Yavuz Uğurdağ, MODEF EXPO 2017´nin İnegöl mobilya sektörün ihracatına büyük oranda katkı yapacağını inandığını da söyledi. Fuarın, İnegöl´deki mobilya üreticilerinin uluslararası alanda kendini ispatlamış profesyonellerle yeni ticari kapılar aralamalarını sağlayacağını vurgulayan Başkan Uğurdağ, ?Kalitesi, güveni, tasarımı ve yeni trendleri ile kendini kanıtlamış olan İnegöllü mobilyacılarımız bu fuar ile kendilerini profesyonellere tanıtma fırsatı bulacaklar. Fuarımızın önemli anlaşmalara zemin hazırlayacak. İnegöl mobilyası, kendi markalarıyla tasarım, kalite, rekabetçi fiyatlar, satış öncesi ve sonrası sağlanan müşteri memnuniyeti ile günden güne artan bir başarı grafiği yakaladı? dedi.

 

FUARDA BÜYÜK FIRSATLAR VAR

Öte yandan MODEF EXPO 2017´de; Ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürünün sergilenecek. MODEF EXPO 2017´ye gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan, MODEF EXPO 2017; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor